Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Και εγένετο Αχθος Αρούρης...

Όλο και πιο συχνά κάνουν την εμφάνισή τους σε πολλές πόλεις αυτοοργανωμένα αθλητικά σωματεία, αυτόνομα, με αντι-ιεραρχική δομή. Δεν πήγαινε άλλο να λείπουμε εμείς. Έτσι, το καλοκαίρι του 2018 μια ομάδα ατόμων με αγάπη για το ποδόσφαιρο και όχι μόνο έπειτα από πάρα πολλές μέρες με ατελείωτες σκέψεις και κουβέντες, με φαντασια χιούμορ αλλά και συκώτια έτοιμα να εκραγούν από το αλκοόλ και την αθλητική απραξία των τελευταίων ετών, δημιουργήσαμε τον "Άχθο Άρούρη".
Ο Άχθος Άρούρης με έδρα την Βέροια είναι ένα αυτοοργανωμένο αθλητικό σωματείο με οριζόντια και αντι-ιεραρχική δομή, με όρεξη για συλλογικότητα και αλληλεγγύη. Βασικά μας χαρακτηριστικά είναι η αυτοοργάνωση, η ισότητα και φυσικά ο αντιρατσισμός. Δεν γουστάρουμε χορηγούς, διαφημίσεις, μάνατζερ, δημοσιογράφους και στοιχηματικές εταιρίες.
Οι αποφάσεις θα παίρνονται με τις τακτικές ή έκτακτες συνελεύσεις μας μέσω συνδιαμόρφωσης για τα διαχειριστικά και τα οικονομικά του συλλόγου. Μπορεί όποιος/α θέλει να συμμετάσχει συμφωνώντας με τα παραπάνω.
ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ = Βάρος της γης.
Διαλέξαμε αυτή την ονομασία μετά απο καιρό, θέλαμε κάτι ασυνήθιστο και να 'μαστε λοιπόν.
Ξεκινάμε με ποδόσφαιρο και ελπίζουμε να συνεχίσουμε και με άλλα αθλήματα στο μέλλον.
Καλή αντάμωση! Λευτεριά σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου